Jak działa krem z ekstraktem z noni?

Dostałam od córki krem z ekstraktem z owocu noni. Co to takiego? Irena Lewicka (54 l.), Gdańsk

Noni, czyli morwa indyjska, to krzew rosnący w południowo-wschodniej Azji i na wyspach Pacyfiku. Ekstrakt i sok z owoców noni wykorzystywane są w produkcji kosmetyków.

Bogate są one w witaminy, mikroelementy i aminokwasy. Zawierają substancje hamujące objawy starzenia się skóry. Taki krem doskonale ją nawilża i wygładza.

Reklama

Zdjęcie

/Mat. Redakcyjne
/Mat. Redakcyjne

Artykuł pochodzi z kategorii: Kosmetyki

Chwila dla Ciebie

Zobacz również

  • Japan Lift to rytuał pielęgnacyjny silnie zakorzeniony w azjatyckim podejściu do dbania o zdrową i piękną skórę, w którym skuteczność przeciwzmarszczkowa oraz przyjemność dla zmysłów są elementami... więcej